Permanent Make Up 

Vi utför PMU (Permanent make up) med maskin. Man tatuerar det första hudlagret till skillnad mot kroppstatuering där man går lite djupare för ett livslångt resultat. PMU håller oftast i 3-5 år beroende på många olika faktorer som hudtyp, skötsel och hur mycket tatueringen får utstå av sol till exempel. 
PMU som görs hos oss görs med stråteknik eller 3d som det också kallas. Ögonbrynen byggs upp av streck/strån och ibland även lite skugga emellan beroende på hur mycket egna strån du har. 

Färg och form kommer vi överrens om tillsammans. 
Du är bedövad på området som tatueras. 
Färgen kommer se mörkare ut första veckan innan det har läkt. 

Vi kan även erbjuda:
Läppkontur med skuggning - billigt pris just nu pga lärlingsperiod
Eyeliner - kommer snart
Skalppigmentering - kommer snart 
Fräknar

PMU uppskattas av många olika typer av männniskor, både han, hon och hen. Alla är välkomna till Bläckert! 

Tavlor


I salongen har vi mycket tavlor på väggarna som Maria målat. Alla tavlor är till salu och ett urval visas på hemsidan. Vill du komma för att titta på tavlorna är du välkommen att höra av dig!

Kroppstatuering


Om du är intresserad av att boka tid för tatuering föreslår vi att du först skickar i väg ett mail till hej@blaeckert.se för att se över din ide och hur lång tid det kan tänkas ta. Vill du hellre ha ett fast pris än timpris så är det bara att du säger till. 

Piercing/håltagning

Jag är diplomerad av Studex för säker och proffessionell håltagning/piercing. Jag erbjuder håltagning i öron (alla delar), näsa och navel.


Boka själv


På denna sida kan du enkelt se när det finns lediga tider. 
Du går in på den tjänst du är intresserad av och går vidare till kalender, där ser du tillgängliga tider och pris. Vill du ha ett fast pris på tatuering måste vi boka det på ett annat sätt, så ta då kontakt via epost. 

https://bokadirekt.se/goto/4829

Merchendise 


Som gammal kläddesigner tycker jag det är otroligt roligt med lite merchandise, därför kommer det komma olika typer av kläder med tryck af Berger till och från. För att hålla dig uppdaterad på bästa sätt föreslår jag att du följer Blaeckert_Af_Berger på Instagram.