Tavlor


I studion har vi mycket tavlor på väggarna som Maria målat. Alla tavlor är till salu och ett urval visas på hemsidan. Vill du komma för att titta på tavlorna är du välkommen in i studion!

Tatuering


Om du är intresserad av att boka tid för tatuering föreslår vi att du först skickar i väg ett mail till hej@blaeckert.se för att se över din ide och hur lång tid det kan tänkas ta. Vill du hellre ha ett fast pris än timpris så är det bara att du säger till. 

Piercing/håltagning

Jag är diplomerad av Studex för säker och proffessionell håltagning/piercing. Jag erbjuder håltagning i öron (alla delar), näsa och navel.


Boka själv


På denna sida kan du enkelt se när det finns lediga tider. 
Du går in på den tjänst du är intresserad av och går vidare till kalender, där ser du tillgängliga tider och pris. Vill du ha ett fast pris på tatuering måste vi boka det på ett annat sätt, så ta då kontakt via epost. 

https://bokadirekt.se/goto/4829

Merchendise 


Som gammal kläddesigner tycker jag det är otroligt roligt med lite merchandise, därför kommer det komma olika typer av kläder med tryck af Berger som görs för hand och därför är ingen av trycksakerna exakt lik varandra.
För att hålla dig uppdaterad på bästa sätt föreslår jag att du följer Blaeckert_Af_Berger på Instagram. 


Bläckertbrallan och Bläckertstrumpan som är producerade i fabrik helt och hållet efter Maggans design finns i studion, så kika gärna in och testa. 
Citat från nöjd jeanskund: 
"Du är ett geni, det är dom skönaste jeansen jag någonsin testat"
Tackar tackar!